Mijn naam is dus Jeroen Olaerts. Ik ben geboren in Genk op 7 juli 1994 en woon momenteel nog steeds in Genk. In 2010 ben ik gestart aan een opleiding audiovisuele vorming aan de kunstschool in Genk. Al snel had ik door dat creativiteit mijn ding was, waardoor ik ook buiten school zo veel mogelijk met foto en video wilde bezig zijn. 

Zo ontstond in 2012 Point Of View. Wat begon als enkele kleine opdrachten op lokale fuifjes, groeide al snel uit tot een totaalconcept. Momenteel studeer ik marketing aan UCLL in Diepenbeek. Een studie die perfect overlapt met het doel dat ik voor ogen heb voor Point Of View.

Ondertussen heb ik mij al meerdere keren mogen bewijzen. Dit zowel voor lokale hotspots als voor nationaal gevestigde waarden. 

 

Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en streef ernaar om zo veel mogelijk bij te leren om Point Of View te laten groeien. In iedere opdracht probeer ik mijn eigen touch te leggen in combinatie met de authenticiteit van de opdrachtgever. Daarom vind ik het ook belangrijk om mijn werk op een creatieve manier het verschil te laten maken.

  • Instagram Jeroen Olaerts
  • LinkedIn Jeroen Olaerts